Nieuws

De laatste statistieken voor App 'de Bibliotheek' zijn gemaakt. 

Er is een enorme toename te zien van het aantal gebruikers. 

Het totaal aantal gebruikers van onze app is het afgelopen jaar gestegen met 67% naar een totaal van 46240.

Blijkbaar een app die goed in de smaak viel!

 

Bibliotheek 

 

Achterhoekse Poort  618 

Arnhem  3000  

Best  917  

Biblionova  678   

Breda  2046   

Brummen/Voorst  502   

CODA  3132   

Dommeldal  1500   

Eindhoven  1792   

12/01/2016

Beste contactpersonen van app ’de Bibliotheek’,

Zoals we al eerder hebben laten weten via biebtobieb en via emails naar de contactpersonen van App 'de Bibliotheek' houdt App 'de Bibliotheek' op per 1 januari 2016, aangezien de meeste bibliotheken zelf hebben aangegeven te willen overstappen op de app van Infor.

App 'de Bibliotheek' is na 1 januari niet meer te downloaden via de app stores van Google en Apple.

12/01/2016

Aan app ‘de Bibliotheek’-afnemers,

 

28/09/2015

Hierbij het overzicht van de statistieken waarbij per basisbibliotheek het aantal gebruikers vermeld staat. Dit zijn alleen leden die in de app aangegeven hebben graag meldingen vanuit de app te ontvangen. Van gebruikers die dit uit hebben staan worden geen gegevens opgeslagen en zijn dus ook geen statistieken op te vragen. 

16/03/2015

HKA heeft een eigen app gelanceerd (Bibliotheek Wise) met grotendeels dezelfde functionaliteit als app ‘de Bibliotheek’ van Cubiss.U kunt zich voorstellen dat wij hier veel vragen over krijgen.  De app 'Bibliotheek Wise' werkt uitsluitend met Wise systemen.  App ‘de Bibliotheek’ werkt met Wise, Vubis en Clientrix-systemen; technisch gaat dit met behulp van een zogenaamde scraping technologie.  HKA is voornemens om deze techniek te gaan blokkeren vanaf  1 juli 2014. Naar verwachting van ons zal App ‘de Bibliotheek’  dan niet meer goed functioneren op Wise-systemen.

12/06/2014

De afgelopen weken zijn er wat wijzigingen doorgevoerd waardoor er meer gegevens uit de database van de server van app "de Bibliotheek" gehaald kunnen worden. Op basis van deze gegevens hebben wij weer statistieken kunnen genereren!

06/03/2014

Zoals u eerder hebt kunnen lezen is bibliotheekleverancier HKA begonnen aan de ontwikkeling van een eigen mobiele app. HKA heeft eind november aangekondigd dat de Wise Bibliotheek App begin 2014 beschikbaar komt.  Belangrijk verschil tussen de Wise App en App ‘de Bibliotheek’ van Cubiss is de techniek die wordt gebruikt om met het bibliotheeksysteem te communiceren.  App ‘de Bibliotheek’ maakt gebruik van webscraping-technieken. Volgens HKA heeft dit een negatieve invloed op de systeemperformance en willen zij om die reden de webscraping niet langer ondersteunen.

07/01/2014

In de afgelopen dagen is een groot aantal problemen rondom de nieuwe versie van App ‘de Bibliotheek’ voor Android als iOS opgelost. Wel komen er nog dagelijks individuele opmerkingen en foutmeldingen binnen. Alle meldingen hebben onze volle aandacht, het App-team is hard aan het werk om alle problemen op korte termijn op te lossen. Heeft u problemen met de installatie van de update? Neem contact op met uw bibliotheek. Voor bibliotheken is meer informatie beschikbaar op Biebtobieb, groep App 'de Bibliotheek'.

13/09/2013

Afgelopen week is een nieuwe versie van App ‘de Bibliotheek’ uitgebracht voor zowel Android als iOS. Helaas blijkt er sprake te zijn van een aantal bugs. Wij werken hard aan een oplossing en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Onze excuses voor het ongemak.

11/09/2013

Speciaal voor gebruikers van App de bibliotheek is deze website opgezet. Gebruikers kunnen hier veel gestelde vragen vinden, nieuws over de app volgen en kijken welke bibliotheken allemaal aangesloten zijn op de app.

24/07/2012

Pages